Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag

Klachtenregeling

Heb je een klacht over Femme Verloskundigen Den Haag? Blijf er niet mee rondlopen

 

Bespreek je klacht met je verloskundige

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige. Want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Zit je met vragen? Met twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons dan. Liefst zo snel mogelijk, maar óók als je er al een tijdje mee rondloopt. Dan praten we er samen over en proberen we er snel iets aan te doen. Misschien kunnen we een misverstand uit de weg ruimen. Of je geruststellen. Of op een manier gaan werken waar jij je prettiger bij voelt.

We maken graag een aparte afspraak met je. Dan hebben we rustig de tijd om te praten. Als je het lastig vindt om het gesprek te voeren, kun je iemand die je vertrouwt meenemen naar dit gesprek.

 

Schakel een klachtenfunctionaris in

Wil je meer weten over jouw rechten of wil je advies? Of wil je jouw klacht eerst met iemand anders bespreken? Of vindt je het prettig als iemand je helpt bij het indienen van een klacht?

 

Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris.

De klachtenfunctionarissen zijn onpartijdig, werken onafhankelijk. Zij bespreken met je waarover je ontevreden bent en wat je zou willen bereiken met jouw klacht. Zij adviseren wat je kunt doen. Ze helpen je ook om het gesprek met ons aan te gaan als je dat moeilijk vindt. Of om een brief te schrijven over de klacht. De klachtenfunctionaris kan jou en ons helpen om samen een oplossing te zoeken. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

 

Contact met de klachtenfunctionaris

Onze praktijk Femme Verloskundigen Den Haag is aangesloten bij het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg)

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp of advies bij het indienen van je klacht; Neem dan contact op met de externe klachtenfunctionaris van het CBKZ. Dat kan door een mail te sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl of te bellen naar 088-0245123 (maandag tm vrijdag van 9:00-12:00uur en van 13:00-16:30uur).

Voor meer informatie kijk je op www.klachtverloskunde.nl