Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag
Beste zwangere/kraamvrouw,

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus- (COVID 19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het Coronavirus. Deze afspraken gelden tot in ieder geval 6 april 2020. In deze brief informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van onze praktijk in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder ...

Wie zijn Femme verloskundigen Den haag?

Femme verloskundigen Den Haag is een enthousiast team van verloskundigen, echoscopisten en praktijkassistenten. Samen met jou willen we ervoor zorgen dat je zwangerschap goed verloopt.

De praktijk is opgericht in 1998 in het hart van Den Haag. Door de passie voor het vak verloskunde, de begeleiding rondom zwangerschap en geboorte is de praktijk ontstaan. Vanuit het centrum van Den Haag is de praktijk gestart door twee van ons. In de loop der jaren is het team uitgebreid met meerdere verloskundigen, echoscopisten en praktijkondersteuning.

Sinds 2010 zit onze praktijk inpandig in het HMC+Westeinde te Den Haag, waar wij samen met de gynaecoloog de zorg voor onze zwangeren begeleiden.

NIEUW NIEUW NIEUW:

Vanaf oktober 2019 zijn wij met de praktijk uitgebreid naar de Boekhorststraat. In deze gezellige straat vindt je onze praktijkruimte op nummer 107G. De assistente zal je verwelkomen en je vertellen in welke kamer je zwangerschapscontrole of echo-onderzoek zal plaatsvinden.

 

We hebben allemaal veel plezier in ons werk en stralen dat uit. Je komt ons tegen tijdens het spreekuur, bij de echo's, tijdens de dienst voor bevallingen of visitedienst.

Afhankelijk van het dienstrooster zal één van ons de bevalling begeleiden.