Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag
Beste zwangere/kraamvrouw,

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus- (COVID 19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het Coronavirus. Deze afspraken gelden tot in ieder geval 6 april 2020. In deze brief informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van onze praktijk in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder ...

nieuws

BELANGRIJKE INFORMATIE AANGAANDE HET CORONA-VIRUS: 

Beste zwangere en familie, Hierbij een update van de aanpassingen binnen de praktijk, maar ook daarbuiten. Maandag j.l. zijn de maatregelen weer aangescherpt.

Dus nog even op een rijtje wat dit betekent als je naar de praktijk komt voor een controle of een echo:

● Kom alleen naar de praktijk als je GEEN klachten hebt.

● Als iemand in het gezin KOORTS heeft, neem dan telefonisch contact op met de praktijk zodat we de afspraken kunnen aanpassen.

● Kom alleen ZELF naar de praktijk, je partner en kinderen mogen niet mee naar binnen.

● Bij de echo mag je partner of familie meekijken d.m.v. VIDEO-BELLEN via je eigen telefoon.

● De controles op de praktijk zijn zo kort mogelijk, voor het beantwoorden van vragen zal de verloskundige een TELEFONISCH CONSULT met je afspreken.

● We zullen dus gedurende de zwangerschap, bevalling en kraambed vaker telefonisch contact met je hebben, we bellen dan meestal met een ANONIEM-nummer. Kijk in je instellingen van je telefoon en schakel het BLOKKEREN van anonieme nummers UIT, anders kunnen we je niet bereiken.

● We zullen via de MAIL regelmatig updates versturen, zodat je op de hoogte blijft van alle veranderingen, geef nieuwe mailadressen dus z.s.m. aan ons door!

● Volg ook onze FACEBOOK-PAGINA voor de meest recente updates!

● LET OP: Als je vragen hebt neem dan contact op met de praktijk. 070-4277666

 

 

 

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK FEMME IS UITGEBREID!

Vanaf 14 oktober zijn de verloskundigen van praktijk FEMME en de echoscopisten van echopraktijk PREVIEW uitgebreid! Samen zijn wij spreekuur gaan houden in ons nieuwe pand aan de Boekhorststraat. Voor zwangerschapscontroles kun je ook in HMC Westeinde terecht. Je bent van harte welkom!

Bel voor het inplannen van een afspraak 070 4277 666

Download hier de folder.