Telefoon: 070 427 76 66 Spoed: 06 52 000 806
Den Haag
Beste zwangere/kraamvrouw,

Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus- (COVID 19) pandemie. Dat betekent dat veel mensen binnen een korte tijd hetzelfde virus hebben. Samen met alle verloskundigenpraktijken in de regio zijn er afspraken gemaakt omtrent het Coronavirus. Deze afspraken gelden tot in ieder geval 6 april 2020. In deze brief informeren wij je hierover. Omdat de situatie snel verandert, veranderen ook adviezen snel. Houd daarom de social media van onze praktijk in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder ...

Na de bevalling

De kraamtijd is een bijzondere, intensieve periode waarin je moet wennen aan een nieuw leven. Je hebt net een zwangerschap achter de rug. Je bent net bevallen. Er is een nieuw leven met een baby die veel zorg nodig heeft 24 uur per dag. Ook in je relatie verandert er veel. Je bent nu niet meer alleen partner van elkaar maar je bent ook ouders. Het kost tijd om een nieuwe balans te krijgen in jullie leven. Daarnaast is er het herstel van de zwangerschap en de bevalling. Om je hierin bij te staan komen wij jou en je baby thuis bezoeken en begeleiden in het herstel.

Samen met je kraamverzorgende leer je onder andere hoe je de baby moet verzorgen, hoe je moet voeden en krijg je tips en adviezen.  
 

Voor kraamzorg werken wij samen met LAVIDA Kraamzorg.

Meer informatie: www.lavidakraamzorg.nl of de folder die je bij ons op de praktijk kunt krijgen.